Öne Çıkanlar Çevre MİLLETVEKİLİ MEDYA İnceBakış T10Xte avantajlı kampanya ekim ayında da devam ediyor

Accor'un “For All The Travellers In You” kampanyasında son günler!

ALL üyelerine özel sonbahar tatili fırsatları, Accor bünyesindeki Novotel, Mövenpick ve Swissôtel gibi ödüllü otellerle unutulmaz anılar biriktirme olanağı sunuyor. Kampanya kapsamında ALL.com veya ALL mobil uygulamasından 28 Eylül’e kadar rezervasyon yapılabiliyor.

Sonbahar Bodrum’a çok yakışıyor

Swissôtel Resort Bodrum Beach, Turgutreis'te deniz kıyısında konumlanıyor. Bodrum’un “sarı yaz” döneminde, huzurun en keyifli haliyle yaşandığı otel, 70 oda ve süitten oluşuyor. Otelin terasında bulunan İtalyan restaurantı Monachello Restaurant ise eşsiz gün batımı ile misafirlerine büyülü bir atmosfer vadediyor.

İstanbul şehir merkezinde yer alan Swissôtel The Bosphorus, alışveriş ve canlı gece hayatına 5 dakika yürüme mesafesindeki yakınlığıyla ön plana çıkıyor. Otel, son teknoloji ürünü ve özel olanaklara sahip 566 oda ve süitinin yanı sıra dünya mutfaklarının en özel lezzetlerini sunan restoranlarıyla şehrin gözdesi konumunda bulunuyor. 

Uludağ Kirazlıyayla’da bulunan Swissôtel Uludağ Bursa, muhteşem dağ havası ve lüks spa merkeziyle huzurlu bir atmosfer vadediyor. Restore edilmiş tarihi bir sanatoryumda yer alan otel, “Hayatta Kaliteli Anlar” anlayışını güçlendirmek için tarihinden yararlanıyor ve konukların sağlıklı yaşam yolculuklarını sürdürebilecekleri güvenli bir alan sunuyor. 

İstanbul’un kalbinde sonbaharı karşılayın

Etkileyici Marmara Denizi manzarasıyla çevrelenmiş Mövenpick Hotel İstanbul Marmara Sea, en kolay ulaşım merkezlerine sahip bir noktada bulunuyor. Mövenpick Hotel İstanbul Marmara Sea, şehrin yıldızı parlayan Fişekhane'ye, tarihi lokasyonlara ve popüler alışveriş merkezlerine yakınlığıyla dikkat çekiyor. 

Novotel İstanbul Bosphorus, Beyoğlu’nun zengin tarihi dokusu ve yeni cazibe merkezi olarak konumlanan semti Karaköy’de misafirlerini ağırlıyor. Modern binasıyla misafirlerine farklı bir deneyim vadeden Novotel İstanbul Bosphorus, İstanbul’un en önemli tarihi duraklarına yakın merkezi konumunun yanı sıra konforlu odalarıyla misafirlerini ağırlıyor. 

ALL-Accor Live Limitless ile unutulmaz anılar biriktirin

ALL-Accor Live Limitless, misafirlerine konforlu bir seyahat deneyimi için lüksten ekonomiye farklı alternatiflerde oteller sunuyor. ALL-Accor Live Limitless üyeleri; sadece konaklamalarında değil, otel içerisindeki yeme içme alanlarından da ödül puanları kazanabiliyor. Üyeler, kazandıkları puanlarını kullanarak kampanyaya katılan otellerde rezervasyon yapabiliyor veya puanlarını Accor’un dünya genelindeki iş ortaklarında kullanmak üzere aktarabiliyor. Ayrıca eğlence, spor, kültür, alışveriş, seyahat ve çok daha fazlasında sınırsız deneyimlerle unutulmaz anlar yakalayabiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.