Öne Çıkanlar Bursaveterinerhekimlerodası TanUrlanın Sitelerindeki sahte ilanlar kaldırıldı Kiralar yüzde 1015 düştü Saldırı altındaki Gazzede konutların yüzde 60ından fazlası zarar gördü MEDYA

TOKİ yeni konut projeleri: Seçenekli daireler çok uygun fiyatlarla satışa çıkıyor

TOKİ, dar ve orta gelirli ailelerin merakla beklediği yeni konut projelerini açıkladı. 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler için uygun fiyatlar ve esnek ödeme seçenekleri ile dikkat çeken projeler, ev sahibi olmak isteyenlere büyük fırsatlar sunuyor. TOKİ tarafından sunulan kampanya kapsamında 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler için uygun fiyat ve esnek ödeme seçenekleri sunulmaktadır.

1+1 Daireler: Yaklaşık 1.1 milyon TL
2+1 Daireler: Yaklaşık 1.3 milyon TL
3+1 Daireler: Yaklaşık 1.5 milyon TL
Konutlar için 120 ay vade seçeneği sunulurken, aylık 7.000 TL'den 10.000 TL'ye kadar değişen taksitlerle ev sahibi olma fırsatı tanınıyor. Peşinat oranı ise %10 ile %25 arasında değişiklik gösteriyor. Ancak, TOKİ'nin sunduğu bu fırsatlardan yararlanabilmek için bazı şartların da sağlanması gerekmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.