Öne Çıkanlar Kaçak FETÖ MEDYA Bakan Özhaseki: Depremden etkilenen illerde iki 6 milyon konutun deprem sigortası bulunmuyor

Eskişehir Odunpazarı'nda 428 sosyal konut teslim ediliyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Eskişehir Odunpazarı ilçesinde yapımına başlanan 428 adet sosyal konut tamamlandı.

Tamamlanan konutlar, 09 – 30 Eylül 2024 tarihleri arasında hak sahiplerine teslim edilecek.

Yatay mimari anlayışıyla yapılan konutlar; radye temel üzerine, tünel kalıp sistemi ile depreme dayanıklı olarak inşa edildi.

Eskişehir Odunpazarı Mamuca 2. Etap 428 konut projesinde, 14 bloktan oluşan 2+1 nitelikli 168 daire ve 11 bloktan oluşan 2+1 / 3+1 nitelikli 260 daire bulunuyor.

300 kişilik 1 adet cami ile 14 dükkânlık 1 adet ticaret merkezinin bulunduğu proje, toplam 25 bloktan oluşuyor.

Kamelyaların, çocuk oyun alanlarının ve yeşil alanların bulunduğu proje, hak sahiplerinin keyifli vakit geçirebileceği konforlu alanlar sunacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.