Öne Çıkanlar ŞEHİT MÜLTECİ GÖREV BTSO POSTA HİZMET SAĞLAYICILARININ SEKTÖRE YAPTIĞI TOPLAM YATIRIM MİKTARI 4

EVMODA'DAN BÜYÜK FIRSAT:   "ŞİMDİ AL, 3 AY SONRA ÖDEMEYE BAŞLA"

Evmoda Genel Müdürü Cahit Özdemir, kampanya ile ilgili olarak şunları söyledi: “Evmoda müşterileri, mobilya kategorisindeki seçili ürünleri satın aldıktan sonra ödemeye 3 ay sonra başlayabilecek ve 12 aya varan taksit imkânlarından yararlanabilecekler. Esneklik arayanlar için cazip bir seçenek sunan bu fırsat, yalnızca Evmoda showroomlarında geçerli olup, işlemler satış danışmanlarımız tarafından gerçekleştirilecektir.” dedi.

Cahit Özdemir, stoklarla sınırlı olan bu fırsatı kaçırmamak için müşterilere hızlı davranmaları gerektiğini hatırlatarak, kampanya tarihleri dışında yapılacak alışverişlerde aynı ödeme kolaylığının sunulmayacağını belirtti.

Evinize modern ve şık dokunuşlar katmak için en yakın Evmoda showroom'una uğrayarak bu ayrıcalıklı kampanyadan yararlanabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.